AĞRI / PATNOS - Patnos Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Tem

Patnos Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ayhan Keleş ve Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Hümeyra İbiç tarafından 06/07/2023 tarihinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı LGS Tercih Danışmanlığı çalışmaları kapsamında okul ziyaretleri yapılmıştır.

Tem

LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN FAYDALANABİLCEĞİ BİLGİLENDİRİCİ İÇERİK HAZIRLANMIŞTIR.

Tem

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LGS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİMİZ 03.07.2023-19.07.2023 TARİHLERİ 09.00-12.00 VE 13.00-15.00 SAATLERİ ARASINDA VERİLECEKTİR.TERCİH DANIŞMANLIĞI PLANIMIZ AŞAĞIDA PAYLAŞILMIŞTIR.

Haz

14/06/2023 tarihinde Patnos ve Tutak ilçelerinde görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara yönelik 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Toplantısı Patnos RAM konferans salonunda gerçekleşmiştir. Katılımlarından dolayı Patnos Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürü Orhan Oğuzhan, Tutak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kartal  Patnos RAM Kurum Müdürü Ayhan Keleş ve psikolojik danışman/rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

May

Patnos Alparslan Anadolu Lisesi Coğrafya öğretmeni Adem BİLİCİ ve 12.Sınıf. öğrencileri kurum Müdürümüz Ayhan KELEŞ ve kurumumuzu ziyaret etti.

May

Patnos RAM Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü tarafından 02/05/2023 tarihinde Patnos Ortadamla İlkokulu öğrencilerine yönelik 'Akran Zorbalığı', 'Öz Disiplin Geliştirme Becerileri' ve 'Öfke Yönetimi' konularında seminerler verilmiştir.

Nis

27/04/2023 tarihinde Patnos RAM Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü tarafından Patnos Kuşkaya İlk-Ortaokulu öğrencilerine yönelik ‘Akran Zorbalığı’, 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı', ‘Üst Öğrenim Kurumlarına Geçiş Sınavı ve Üst Öğrenim Kurumlarının Tanıtılması’ ve ‘Sınav Kaygısı’ konularında; öğretmenlere ise 'Sınıf Rehberlik Hizmetleri' konusunda seminer verilmiştir.

Nis

Akran zorbalığı konusunda aşağıda broşürler, sunular ve okuldaki tüm öğrencilere yönelik farkındalık programları; akran zorbalığı yapan ve akran zorbalığına maruz kalan öğrencilere yönelik psikoeğitim programları ile okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik hikaye kitapları bulunmaktadır.

Nis

06.04.2023 tarihinde Patnos Yukarı Damla Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine yönelik,  07.04.2023 tarihinde Patnos Dağalan Bağbaşı İlk-Ortaokulu öğrenci ve öğretmenelerine yönelik Akran Zorbalığı, Ergenlik, Mahremiyet ve Sınırlar, Sınav Kaygısı, Verimli Ders Çalışma Teknikleri, Üst Öğrenim Kurumlarına Geçiş Sınavları ve Üst Öğrenim Kurumlarının Tanıtılması, Öğretmenlere yönelik Sınıf Rehberlik Hizmetleri Konulu Müşavirlik  çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf CANKATAR kurumumuza ziyarette bulundular. Teşriflerinden ötürü kendilerine şükranlarımızı sunarız...

Mrt

30/03/2023 tarihinde Patnos RAM Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü tarafından Patnos Budak İlk-Ortaokulu öğrencilerine yönelik ‘Akran Zorbalığı’, ‘Üst Öğrenim Kurumlarına Geçiş Sınavı ve Üst Öğrenim Kurumlarının Tanıtılması’ ve ‘Verimli Ders çalışma’ konularında seminerler verilmiştir.

Mrt

29/03/2023 tarihinde Patnos Ram Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü tarafından Patnos Ortadamla Ortaokulu öğrencilerine yönelik ‘Akran Zorbalığı’, ‘Öfke ve Stres Yönetimi’ ve ‘Verimli Ders çalışma’ konularında seminerler yapılmıştır.