AĞRI / PATNOS - Patnos Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kas

Kurum müdürümüz Ayhan KELEŞ kurumumuz öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı.

Kas

Patnos Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü olarak ilgili resmi yazı doğrultusunda yeni eğitim öğretim döneminde jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan okullarda mahremiyet eğitimi çalışmalarına devam edilmektedir.

Eyl

Kurum Müdürümüz Ayhan KELEŞ kurum psikolojik danışmanlarımızın 30 Eylül Psikolojik Danışmanlar Günü'nü kutladı.

Eyl

26/09/2023 tarihinde Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü tarafından Okul Rehberlik Hizmetleri ve Okul Yıllık Psikolojik Danışma ve Rehberlik Planı Hazırlama Konularında bilgilendirme yapmak amacıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  Patnos Rehberlik ve Araştırma Merkezi Tutak İdareciler Toplantısı çevrimiçi platform(zoom) üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Eyl

25/09/2023 tarihinde Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü tarafından Okul Rehberlik Hizmetleri ve Okul Yıllık Psikolojik Danışma ve Rehberlik Planı Hazırlama Konularında bilgilendirme yapmak amacıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  Patnos Rehberlik ve Araştırma Merkezi Patnos İdareciler Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Eyl

19.09.2023 tarihinde Patnos ve Tutak ilçelerine ataması yapılan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarımıza yönelik 2023-2024 Eğitim Öğretim Oryantasyon Eğitimi gerçekleşmiştir. Katılımlarından dolayı psikolojik danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

19.09.2023 tarihinde Patnos ve Tutak ilçelerinde görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara yönelik 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Toplantısı Patnos RAM konferans salonunda gerçekleşmiştir. Katılımlarından dolayı psikolojik danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

Patnos Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü tarafından 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına ait ‘Ortaokul Kademesindeki Branş Öğretmenlerinin İhmal ve İstismar Konusunda Farkındalık Düzeylerinin İncelenmesi’ konulu araştırma tamamlanmıştır. Araştırmamızın tamamına ve tanıtım videosuna ulaşabilirsiniz.

Eyl

Yeni Eğitim-Öğretim yılımızı kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mansur VURAL’a göstermiş oldukları incelik ve değerli yaklaşımları için Patnos RAM ailesi olarak teşekkür ediyoruz...

#KadınaElKalkamaz!

Tem

2023 Yılı YKS Tercih Danışmanlığı Hizmetimiz 27 temmuz- 8 ağustos tarihleri arasında kurumumuzda verilecektir. Tüm üniversite adaylarımızı kurumuza bekleriz.

Aşağı linkten 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yükseköğretim Programları Ve Kontenjanları Kılavuzu'na ulaşabilirsiniz.