AĞRI / PATNOS - Patnos Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ara

25.11.2020 tarihinde Uzm. Dr. Doğa SEVİNÇOK tarafından Patnos ve Tutak ilçelerinde görev yapan Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışmanlara 'ÇİM Tanıtım Toplantısı' yapılmıştır. Toplantı sonrası meslektaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına Patnos Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanları tarafından 'ÇİM HAKKINDA KISA NOTLAR' adlı doküman hazırlanmıştır.

Ara

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı yerel hedef "Zaman Yönetimi" konusunda öğretmen,öğrenci ve velilerimize faydalı olması amacıyla materyaller hazırlanmıştır

Kas

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı genel hedef "Psikolojik Sağlamlık" konusunda öğretmen,öğrenci ve velilerimize faydalı olması amacıyla materyaller hazırlanmıştır.

Ekm

07.10.2020 tarihinde Patnos RAM tarafından Patnos ve Tutak ilçelerinde göreve yeni başlayan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara salgın hastalıkla mücadele kapsamında maske-mesafe-temizlik kurallarına uyularak oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Özel Eğitim ve Rehberlik Hiizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Covid-19 Salgın Hastalık Sürecinde Psikososyal Destek Çalışmaları" kapsamında  salgın hastalık dönemlerinde psikolojik sağlamlığımızı korumak için uzaktan uygulanacak şekilde bilgilendirme rehberi yayınlanmıştır.

Ağu

"Covid-19 Salgın Hastalık Sürecinde Psikososyal Destek Çalışmaları" kapsamında Patnos ve Tutak ilçelerinde psikolojik danışman/rehber öğretmen olmayan okullarımızda görev yapan öğretmenlerimize e-seminer verilmiştir.

Tem

MEB'in yayınladığı 2020 LGS tercih kılavuzu doğrultusunda öğretmenlerimize ve öğrencilerimize  faydalı olması amacıyla slayt hazırlanmıştır.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından meslek liselerini tercih edecek öğrencilere faydalı olması amacıyla yardımcı materyaller yayınlanmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize faydalı olması dileğiyle...

Yarıyıl tatili konulu panolar için hazırlanan örnek çalışmalar aşağıdadır.

Nis

Patnos RAM tarafından Patnos ve Tutak ilçelerinde yürütülen Minik Adımlara Doğru Rehberlik Projesi kapsamında okulöncesi dönemde çocuğu olan velilere yönelik verilen eğitim konularında broşürler hazırlanmıştır.